“Een makkelijk nummer schrijven, dat is het moeilijkst wat er is.” – Gers Pardoel

Zowel Nederland als België zijn begin 2009 achterop de “Bagagedrager” van Gers Pardoel gesprongen en zijn sindsdien veroverd door deze populaire Nederlandstalige rapper. Gers is immens populair en zijn hits worden meegezongen door jong & oud.
Gers Pardoel werd bekend door zijn succesvolle samenwerking met The Opposites op de single “Broodje Bakpao”, waar hij tevens platina met gehaald heeft. Daarnaast is hij vooral bekend met zijn hits “Ik Neem Je Mee”, “Bagagedrager”, “Louise”…
In België is hij bij het grote publiek vooral bekend geworden door zijn deelname aan “Liefde Voor Muziek 2017”, met als exponent zijn hit “Zo Bijzonder”. Zo populair dat hij zelfs 3 keer de Lotto Arena in Antwerpen heeft uitverkocht.
Sinds het najaar van 2018 is Gers ook te zien als coach in het populaire programma The Voice Kids op VTM. En op 18 april 2020 geeft hij opnieuw een spetterend concert in de Lotto Arena.
Gers heeft de afgelopen jaren niet stilgezeten. Hij is een workaholic van het puurste soort, zonder daarin zijn jonge gezinnetje met 2 kinderen te verwaarlozen. Dat vereist heel veel discipline, maar hij zorgt ervoor dat het draait en kan werken. Zijn laatste album “Voor M’n Kids”, met de gouden status, is daar het levende voorbeeld van.


Op 10 januari 2020 heeft Gers de award voor Grootste top40 Hit van de 10s, met het nummer ‘Ik Neem Je Mee’, gewonnen.
Gers pardoel grootste top 40 hit
Foto: © Edwin Smulders