Latu is een vrouwelijke DJ die verschillende stylen van Eclectic, Moombathon, Danchall en Bubbling mixt in haar repertoire.

Latu is geboren op 19 september 1997 in Capelle aan den IJssel en kwam op jonge leeftijd al in aanraking met muziek.
Op 8-jarige leeftijd kreeg Latu haar eerste mixer van haar moeder. Latu kon er geen genoeg van krijgen om met muziek te experimenteren en leerde in haar vroege jaren zelfstandig alle kneepjes van het vak.

In haar tiener jaren wist Latu dat ze altijd al een anders was als andere tieners. Op 14-jarige leeftijd kwam ze dan ook uit de kast. De liefde voor vrouwen en haar passie voor muziek en enorme charisma maken Latu uitzonderlijk.

Buiten de liefde voor muziek, ontwikkelde ze ook steeds meer liefde voor tattoos. In haar tienerjaren genereerde ze op deze manier een bijzondere hoeveelheid volgers op haar sociale kanalen. Dit bleven feestorganisaties niet onopgemerkt. Latu heeft inmiddels diverse keren haar eigen feest (Latuatie) georganiseerd in Rotterdam en is een gewilde DJ in binnen en buitenland. Tijdens de COVID crisis kun je geregeld genieten van een nieuwe mixtape op Youtube.

Eind juli is de single ‘Hot Gyal Summer’ featuring Deemer & Vic Wavy uitgekomen welke afkomstig is van de nog te verschijnen debuut EP ‘Issa Latu Thing’.