Vic Wavy is een 24-jarige rapper, zanger & producer (WAVEGOD) afkomstig uit Maastricht.
Hij maakt conceptueel sterke maar zweverige R&B en hip-popmuziek met verschillende invloeden van trap, dance en Zuid-Afrikaanse invloeden.
Na de singles ‘’Highway’’en ‘’Wat Doe Je’’ bracht hij op 20 november zijn debuut EP ‘’Het Was Allemaal Een Droom’’ uit met daarop de singles ‘Oh Wow’ en ‘Laupie 4 ever’.

Vic Wavy is op jonge leeftijd begonnen met freestylen op het plein, wat tot de dag van vandaag nog steeds te horen is aan zijn nonchalante maar kritische manier van muziek maken. Na verschillende samenwerkingen in Zuid-Limburg is hij op 17-jarige leeftijd verhuist naar Tilburg om zijn sound verder te ontwikkelen op de Rockacademie, waarna hij tracks als ‘’Bewegen’’ en ‘’Het Is Laat’’ uitbrengt. Na zijn studie op de Rockacademie richt hij zijn eigen label ‘’Based Out Ballin’’ op en geeft muziek workshop op scholen.

In April heeft Vic de multi single ‘Het Is Een Vibe’ gereleased met daarop de gelijknamige single met featuring artist Laisha Caïro.

Op dit moment werkt Vic aan meerdere eigen projecten in de studio, produceert voor andere artiesten en released binnenkort de single ASS featuring Rasskulz.